girl girl

Näin saat parhaan lopputuloksen - L’Oréal Paris -hiusstylisti Emir Kapetanovicin vinkit.

 • Toimi hiusväriä valitessasi kuin ostaisit meikkivoidetta: valitse sävy, joka on mahdollisimman lähellä omien hiustesi väriä.
 • Tee aina allergiasta varoittava testi ennen hiusten värjäämistä.
 • Valitse sävy, joka on korkeintaan yksi tai kaksi sävyä vaaleampi tai tummempi kuin luonnollinen hiusvärisi, niin saat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.
 • Käytä pakkauksessa olevia apuvälineitä ja noudata ohjeita vaihe vaiheelta optimaalisen lopputuloksen saamiseksi.

Näin värjäät hiukset Prodigylla

Katso tutoriaalimme ja opi, kuinka helposti värjäät hiuksesi kotona Prodigylla. Sinulle, joka haluat ainutlaatuisen tyylikkään ja luonnollisen lopputuloksen.

poster

Opi värjäämään hiukset Prodigylla

Näin saat ainutlaatuisen värin hiuksiisi. Tulos on niin luonnollinen, että kukaan ei arvaa sinun värjänneen hiuksesi itse.

L’Oréal Paris - Prodigy package

Täyteläinen väri, äärettömästi sävyvivahteita. Luonnollinen look.

Prodigy-innovaatio: mikroöljyteknologia, joka antaa värin täynnä kauniita vivahteita.

Prodigyn mikroöljyteknologia silottaa hiuksen pintaa, minkä ansiosta hiukset heijastavat valoa. Väriaineet jakautuvat levitettäessä tasaisesti hiuskuituun, lopputuloksena tasainen väri tyvestä latvaan. Ainutlaatuinen pigmenttiyhdistelmä antaa täyteläisen, luonnollisen ja vivahteikkaan värin.

Kysymyksiä ja vastauksia

L’Oréal Paris -hiusstylisti Emir Kapetanovic vastaa hiuksia ja hiusväriä koskeviin kysymyksiin.

 • Miten valitsen oikean sävyn? Mitä minun täytyy ottaa huomioon?

  Hyvä väri korostaa katsetta ja ihonsävyä. Pidän siitä, että naisen sanotaan olevan kaunis eikä sanota vain, että hänellä on kaunis hiusväri. Värin valintaan vaikuttavat:

  1. Hiusten luonnollinen väri.

  2. Hiusten laatu.

  3. Ihon sävy.

  4. Silmien väri.


  Jos et ole varma, minkä sävyn valitsisit, valitse hiustesi luonnollista väriä lähellä oleva sävy. Valitse sävy, joka on yksi tai kaksi sävyä vaaleampi tai tummempi kuin hiustesi luonnollinen väri saadaksesi mahdollisimman luonnollisen tuloksen.


  Vinkki: Useimmat naiset ajattelevat, että heidän hiuksensa ovat tummemmat kuin mitä ne itse asiassa ovat. Jos hiuksesi ovat mielestäsi ruskeat, valitse tummanvaalea väri, jotta siitä ei tule liian tumma.


  Luo luonnollisia vivahteita

  Etkö tiedä, millaisia vivahteita sinun kannattaisi valita? Tarkastele hiuksiasi auringossa. Lämpimien sävyjen vivahteet ovat kullan- tai kuparinvärisiä. Viileät vivahteet ovat harmaan- tai beigensävyisiä. Punaiset vivahteet ovat punaruskeita, mahonginvärisiä tai violetteja.

  Minkä värin valitsen?

  Mikä väri on oikea minulle? Valitse väri, josta pidät ja joka tuntuu sinusta mukavalta. Jos olet epävarma, voit noudattaa tiettyjä sääntöjä.  Jos sinulla on tummat hiukset, tummat silmät ja tumma iho, valitse väri, jossa on hunajan- tai toffeenvärisiä vivahteita. Vältä hyvin punaisia vivahteita, äläkä värjää hiuksia enempää kuin kaksi sävyä vaaleammiksi. Jos olet luonnostaan vaaleahiuksinen tai sinulla on ruskeat hiukset, voit valita lähes minkä värin tahansa, jopa tummia sävyjä. Jos sinulla on vaaleat silmät ja ruskeat hiukset, voit tehdä hiustesi ruskeasta väristä intensiivisemmän tai värjätä hiukset tummanruskean sävyllä, joka korostaa katsetta.

  .

 • Miten valmistelen hiukseni parhaiten ennen värjäämistä?

  Väritulos on paras kauniissa ja joustavissa hiuksissa, joiden hiussuomut ovat kiinni ja heijastavat valoa. Käytä omalle hiustyypillesi (esim. kuivat hiukset, ohuet hiukset, normaalit hiukset) sopivia hiustenhoitotuotteita ja käytä hiuksiin kerran viikossa hiusnaamiota.  Käytä pakkauksessa olevia välineitä ja noudata ohjeita vaihe vaiheelta saadaksesi optimaalisen lopputuloksen.


  Pue päällesi vanha t-paita, joka saa likaantua vapaasti. Suojaa lattia tahroilta. Suojaa myös silmälasisi. Laita puhelin äänettömälle tai sulje kokonaan. Varaa tunti aikaa kokonaan itsellesi!

  Kun levität väriä, levitä sitä hiuksiin runsaasti ja hiero hiuksia niin, että väri imeytyy hyvin. Hiero tuotetta hiuksiin viimeisen kerran viisi minuuttia ennen vaikutusajan päättymistä ja lisää sitten hiukan vettä ja hiero, niin värin huuhtominen pois hiuksista tapahtuu helpommin.

 • Mitkä ovat tavallisimmat virheet värjättäessä hiuksia kotona?

  Tavallisin virhe on se, että halutaan jatkuvasti vaihtaa väriä ja siirtyä vaaleasta tummaan, jolloin hiukset ovat kovan rasituksen alaisina. Mielestäni kannattaa etsiä se väri, joka sopii itselle, ja sitten leikitellä sen puitteissa hieman. Voit esimerkiksi värjätä hiukset hieman vaaleammiksi kesällä ja vastaavasti lämpimämmiksi talvella, kun olet kalpeampi, mutta pysyttele silti lähellä omaa väriäsi. Jos haluat vaihtaa hiusten väriä kokonaan, suosittelen etenemään asteittain ja käyttämään värjäämiseen aikaa nähdäksesi, että hiuksesi kestävät sen ja että ne eivät vahingoittuisi.

 • Miten huolehdin hiuksista värjäyksen jälkeen?

  Kun hoitoaine on huuhdottu pois, huuhdo hiukset lopuksi kylmällä vedellä. Jos tuotteesta on tullut tahroja kasvoihin, poista ne meikinpuhdistustuotteeseen kostutetulla pumpulilla.  Käytä värjäysten välillä tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti värjätyille hiuksille, esim. Elvital Color-Vive -hiustenhoitosarjaa. Käytä hiusnaamiota kerran viikossa.

poster

Prodigyn salaisuus

L’Oréal Paris -hiusstylisti Christophe Robin kertoo innovaatiosta ja siitä, mikä on Prodigyn salaisuus.

poster

Tutustu Prodigyyn

Ensimmäinen hiusväri keksittiin 100 vuotta sitten. Nyt L’Oréal Paris tuo viimeisimmän innovaation hiustenvärjäykseen: mikroöljyteknologia. Sinulle, joka haluat elegantin ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.